Îndrăznește! Și TU poți să fii olimpic la Limba și literatura română. Teme pentru concursuri și olimpiade școlare. Clasa a VI-a

59,00lei 35,40lei

Faceți precomanda pe comenzi@edituracomper.ro

Răsfoiește

Dragi elevi,
Vreți să atingeți excelența în studiul limbii și literaturii române?
În acest ghid nou al pregătirii pentru olimpiadele școlare veți găsi cele mai utile teste de antrenament pentru Olimpiada de Limba şi literatura română, pentru Olimpiada interdisciplinară (limba română şi religie) Cultură şi spiritualitate românească și pentru Olimpiada Lectura ca abilitate de viaţă.
Testele de antrenament pentru performanţă acoperă nu doar programa școlară standard, ci și subiecte de dificultate sporită, menite să vă stimuleze gândirea critică, creativitatea și capacitatea de analiză.
Fiecare test este proiectat pentru a evalua atât cunoștințele teoretice solide, cât
și abilitatea de a le aplica în situații noi și provocatoare. Veți avea ocazia să vă perfec-ționați analiza textelor literare, să vă îmbunătățiți tehnicile de argumentare
și să vă dezvoltați abilităţile de folosire a limbii române.
Pentru a vă ajuta în procesul de învățare, fiecare test este însoțit de un barem detaliat și de explicații, care vă vor permite să înțelegeți în profunzime cerințele, să evitați capcanele frecvente și să vă evaluați progresul în mod obiectiv.
Îndrăzniți și veți fi cei mai buni din România!
Mult succes! Avem încredere în voi!

Autor

, ,

Dată apariție

Octombrie 2024

Ediție

1

Format

Nr. pagini

134

ISBN

978-606-9717-73-8